Om Green Grow

Green Grow producerer eksklusive højkvalitetsprodukter i forskellige eksotiske træsorter til haven, vores produkter kræver derfor minimal vedligeholdelse. Vi anvender udelukkende kun det bedste  træ, og planlægger nøje vores fremstilling så vi udnytter træet bedst muligt. Alt træ vi anvender i vores produkter er FSC mærket som herfor sikre en bæredygtig samt ansvarlig skovning af det træ vi anvender.

Vi har med vores Aeternus-serie forsøgt at skabe et design der kombinere det klassiske med det moderne, som vi mener passer perfekt ind i nyere såvel som den ældre bygningsarkitektur.

Vi har gennem foråret 2016 startet et samarbejde med en virksomhed som importere skifer, granit marmor og andre spændende materialer, dette har medført en lang række spændende produkter som løbende bliver udviklet og designet på. Vi forventer at der til forår 2017 er en helt ny outdoor-serie klar, der blandt andet omfatter ude køkken samt en lækker lounge-serie som den helt store nyhed.

Da vi har startet et udviklingssamarbejde med nogle virkelig dygtige og idérige landskabs arkitekter, har vi herfor en ret stor formodning om at dette vil skabe nogle interessante muligheder for os såvel som for vores kunder i fremtiden.

Hvis du ønsker at følge lidt med i vores udvikling samt nye designs, så har du mulighed for at kigge forbi vores Facebook side her:

findOspaaFB

Firmaet er 100% dansk, og alle produkter er håndlavet i Danmark.

Vi laver også specialfremstillede produkter efter kundens ønske. Ring eller skriv en mail og hør nærmere.

detail_fsc_333x273_gb

siden er sidst opdateret 21-04-2019